Nasze blachy tytanowe są wyposażone w antybakteryjną powłokę Lotan®, która zapobiega występowaniu i rozmnażaniu bakterii w jedzeniu.

    Lotan® to nowa, rewolucyjna technologia powłokowa do nowoczesnych zastosowań gastronomicznych.

    Właściwości nieprzywierające powłoki Lotan® ułatwiają czyszczenie naczyń i pozostawiają powierzchnię dokładnie czystą i wolną od bakterii.

    Dzięki powłoce Lotan® spłukanie jest tak łatwe, że zmniejszysz zużycie wody, co jest kolejnym cennym źródłem energii.

    Jakość gwarantuje oszczędności

    Odpowiednio dobrana grubość korpusu 8-10 mm zapewnia szybkie i równomierne rozprowadzenie ciepła, co skraca czas przygotowania o co najmniej 20%.

    Korzyści z naszych nowych blach tytanowych

    • Pieczenie bez papieru do pieczenia
    • Pieczenie bez tłuszczu
    • Szybkie rozprowadzanie ciepła
    • Łatwe czyszczenie
    • Doskonale rezultaty
    • Nie odkształcają się