Tytanowe blachy do piekarnika - AMT Gastroguss
Nasze blachy tytanowe są wyposażone w antybakteryjną powłokę Lotan®, która zapobiega występowaniu i rozmnażaniu bakterii w jedzeniu.
Lotan® to nowa, rewolucyjna technologia powłokowa do nowoczesnych zastosowań gastronomicznych.
Właściwości nieprzywierające powłoki Lotan® ułatwiają czyszczenie naczyń i pozostawiają powierzchnię dokładnie czystą i wolną od bakterii.
Dzięki powłoce Lotan® spłukanie jest tak łatwe, że zmniejszysz zużycie wody, co jest kolejnym cennym źródłem energii.
Jakość gwarantuje oszczędności
Odpowiednio dobrana grubość korpusu 8-10 mm zapewnia szybkie i równomierne rozprowadzenie ciepła, co skraca czas przygotowania o co najmniej 20%.
Korzyści z naszych nowych blach tytanowych
- Pieczenie bez papieru do pieczenia
- Pieczenie bez tłuszczu
- Szybkie rozprowadzanie ciepła
- Łatwe czyszczenie
- Doskonale rezultaty
- Nie odkształcają się